zakelijk frans

Introductie

Le-Cap verzorgt Franse taaltraining op maat voor bedrijven. Vooraf wordt op basis van een individueel gesprek de doelstelling en keuze van de training bepaald.

De lessen kunnen als volgt naar wens worden toegespitst op:

algemene conversatie, activeringscursus
schrijfvaardigheid, activeringscursus
zakelijke conversatie (obv thema's), verdiepingscursus
jezelf kunnen presenteren, verdiepingscursus

Als native speaker zie ik het als een uitdaging om u zo goed mogelijk te begeleiden om deze mooie taal te kunnen toepassen in uw zakelijke activiteiten!

 • Niveau-info klik hier

  In- en uitstroom niveau wordt vastgesteld op basis van ERK (Europees Referentiekader) Norm. Na afloop van de taaltraining ontvangen de cursisten een beoordeling en op verzoek een certificaat van deelname.

 • Examen-info klik hier

  Op verzoek kan worden voorbereid voor het DELF/DALF examen. DELF/DALF zijn officiële kwalificaties, welke worden toegekend door het Franse Ministerie van Onderwijs. Deze examens waarmerken de vaardigheden in de Franse taal van kandidaten die de Franse nationaliteit niet hebben.


Mogelijkheden

lespakket

Nadat alle stappen hieronder zijn doorlopen, wordt een evenwichtig lespakket samengesteld. Hierna volgt een opsomming van de stappen:

 • Oriënterend gesprek. In een oriënterend gesprek wordt kennis gemaakt met uw bedrijf en wordt de doelstelling in ruwe lijnen geschetst.
 • Intake gesprek. Tijdens het intake gesprek wordt het niveau van de individuele cursist vastgesteld. Tevens wordt gekeken waar de zakelijke aandachtspunten liggen. Naar aanleiding van het voorgaande wordt het ambitie niveau en de doelstelling bepaald.
 • Voorstel. Aan de hand van het voortraject doet Le-Cap een voorstel voor een lespakket (duur in weken en aantal uren per week).
 • Uitvoering. Na bespreking en eventuele aanpassing van het voorstel wordt een begin datum afgesproken, waarna de cursus aanvangt.
 • Evaluatie. Tijdens het opleidingstraject wordt tussentijds geëvalueerd. Op basis van deze evaluatie kan het traject eventueel tussentijds worden aangepast. Na beëindiging van het traject vindt een eind evaluatie plaats, welke wordt teruggekoppeld naar de opdrachtgever. Hierop kan bijvoorbeeld een vervolg traject wordt afgesproken.
Lessen kunnen worden gegeven op locatie of bij Le-Cap.

intensief

Visie Taaltraining Frans

Visie en plan van aanpak bij het intensieve traject zijn globaal hetzelfde zoals beschreven onder 'lespakket'.

Naar aanleiding van het intake gesprek doet Le-Cap een voorstel voor het aantal uren waarin de doelstelling gerealiseerd kan worden. De blokken intensief worden gegeven op basis van onderstaand schema. Indien nodig om de doelstelling te realiseren kunnen meerdere blokken worden overeengekomen; deze hoeven niet aansluitend te worden gevolgd.

5-daagse onderdompeling in zakelijk Frans, privé les!
ma t/m vr (5 x 7 uur)

programma
9u - 10u30 : les / act
pauze
10u45 - 12u15: les / act
Franse lunch
13u15 - 14u45: les / act
pauze
15u00 - 16u30: les / act

Lessen kunnen worden gegeven op locatie of bij Le-Cap.

taalreis

In een aangename omgeving uw zakelijke uitdrukkingsvaardigheid in het Frans verbeteren?
Pourquoi pas!

Tijdens het oriënterend gesprek wordt besloten waarop het accent ligt tijdens de Franse taalreis. Vervolgens wordt het niveau van de deelnemers vastgesteld. Met deze informatie wordt een op maat gesneden taalreis samengesteld, waarbij uiteraard rekening gehouden wordt met specifieke wensen van deelnemers.

Gedurende deze meerdaagse workshop Frans zal in het algemeen worden overnacht in een comfortabele chambre d'hôtes. Iedere ochtend wordt een heerlijk ontbijt geserveerd. Het programma strekt zich uit over de hele dag en wordt afgesloten met een diner. Gedurende de gehele dag is de voertaal FRANS.

Voor informatie over mogelijkheden en prijzen nodigen wij u uit om vrijblijvend contact op te nemen.

 • Taalreis Frans
 • My Image
 • My Image

Tarieven

 • Cursus
  oriënterend- en intakegesprek gratis
  basistarief vanaf € 55 per uur
  kilometervergoeding € 0,19
  kostprijs eventueel cursus materiaal
  parkeerkosten indien van toepassing

 • Intensief
  oriënterend- en intakegesprek gratis
  prijs per blok intensief: € 1790
  kilometervergoeding € 0,19
  kostprijs eventueel cursus materiaal
  parkeerkosten indien van toepassing

Alle genoemde prijzen op deze pagina zijn exclusief BTW

contact

06 49 35 28 64
email
spoorstraat 37
4849 AR dorst

overig

C&DK Diensten
kvk 67748384
algemene voorwaarden
privacyverklaring